Op werkdagen voor 11:00 besteld, zelfde dag verstuurd Niet goed, geld terug Achteraf betalen

Veilig betalen

Wij accepteren volgende betaalmethoden:

Hieronder vindt u een korte uitleg van veel gebruikte betaalmethoden:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betaal na ontvangst

Vie deze betaalmethode kunt u uw bestelling betalen nadat u deze ontvangen heeft. Nadat u tijdens de bestelling gekozen heeft, wordt u nog gevraagd om uw geboortedatum en rekeningnummer. vervolgens wordt er door onze payment provider (Multisafepay) real-time een gegevenscontrole uitgevoerd. Na acceptatie is de order binnen twee seconden afgerond. Multisafepay stuurt na 2 dagen de factuur per email. Er wordt EUR 2,95 inrekening gebracht voor deze betaalmethode.

Overboeking

Het bedrag wordt overgemaakt via een reguliere bankoverschrijving. U ontvangt vanuit het MultiSafepay-systeem een e-mail met hierin alle benodigde gegevens om de Bankoverboeking correct te laten plaatsvinden.


Creditcards (Visa en Mastercard)

De CreditCard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen in een webshop. Bovendien kunt u snel en efficiënt producten aanschaffen.


Uw betaling wordt verwerkt door:

De betaling geschiedt over SSL (Secure Socket Layer). Dit houdt in dat de gegevens via een beveiligde verbinding verstuurd worden.
Met de SSL-codering (Secure Socket Layer) zijn uw persoonlijke gegevens tegen misbruik van derden beveiligd.

U ziet dit tijdens het betaalproces doordat:

• er https in de adresbalk van de browser staat in plaats van http;
• er een hangslotje rechts in de adresbalk van de browser staat.

Tevens betekend het betalen via Multisafepay dat uw betalingsgegevens niet bij ons worden opgeslagen maar bij Multisafepay.

MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. MultiSafepay biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die zijn opgesteld om een veilig netwerk en beveiliging van data en gegevens te garanderen.

Ik zoek onderdelen voor:

Apparaat
Merk
Model